AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içinde su görmek

Kahve falında havuzun içinde su görmek

Kahve falında havuzun içinde su görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hak yoluna döneceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, azap çektiğine, az da olsa kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun içinde su gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında havuzun içinde su görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde su dolu havuz görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuz içinde su görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içinde az su olan havuz görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini havuzun içinde görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında havuz içinde balık görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında evinin içinde havuz görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odanın içinde havuz görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir