AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini havuzun içinde görmek

Kahve falında kendini havuzun içinde görmek

Kahve falında kendini havuzun içinde görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kendini havuzun içinde gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Kahve falında havuz içinde hayvan görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzu içinde balık görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, onlara galip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzun içinde görmek böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin içinde havuz görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında havuz içinde bebek görmek işinin gücünün de rast gideceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına delalet eder.

Kahve falında havuz içinde yunus balığı görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir