AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun dibinde olmak

Kahve falında havuzun dibinde olmak

Kahve falında havuzun dibinde olmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinde olmak gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında havuzun dibinde olmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzun dibinde oturmak cebinden parasının eksilmeyeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında havuzda dibe dalmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında havuz dibine dalmak huzurunun yerine geleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibinden yüzmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Kahve falında havuzun dibinde yüzmek edilen duaların tutacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, gelirinin azalacağına işaret eder.

Kahve falında havuzun dibini görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yüksek diploma alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir