AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski okula gitmek

Kahve falında eski okula gitmek

Kahve falında eski okula gitmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayatın pahalılaşmasına rivayet eder.

Kahve falında eski okula gitmek gördüyseniz:

  • Moralinizin bozulduğu noktada yaratıcı düşünmek size iyi gelecek.

Kahve falında eski okula gitmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Kahve falında sürekli okula gitmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeniden okula gitmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında akşam okula gitmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında okula gitmek için hazırlanmak yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka okula gitmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına işaret eder.

Kahve falında okula sivil gitmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında okulda gitmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir