AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede uyumak

Kahve falında kabede uyumak

Kahve falında kabede uyumak duyguların karşılık bulacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, başarının garantileneceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabede uyumak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olay kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında kabede uyumak borcunun çok olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında kapı eşiğinde uyumak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, işini büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç altında uyumak moral ve sermaye kaybedeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında birilerinin uyuduğunu görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında bebekle beraber uyumak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle uyumak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin uyuduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında düşmanının uyuduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir