AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla kovalanmak

Kahve falında arabayla kovalanmak

Kahve falında arabayla kovalanmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yüklü siparişler alacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla kovalanmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Kahve falında arabayla kovalanmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba tarafından kovalanmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kovalayan adam görmek en yukarılara çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında çingene tarafından kovalanmak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sırların ortaya çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında fil tarafından kovalandığını görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında naylon kova görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğanın kovalaması görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kovalanmak ve yakalanmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir