AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalayan adam görmek

Kahve falında kovalayan adam görmek

Kahve falında kovalayan adam görmek düşünmeden hareket edeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, adını kirleteceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ailesinin de büyük olacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kovalayan adam gördüyseniz:

  • Akıllı hamleler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kovalayan adam görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında adamlar tarafından kovalanmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir adam tarafından kovalandığını görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından kovalanmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında adam tarafından kovalanmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalettir.

Kahve falında yoğurt kovası görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Kahve falında domuz tarafından kovalandığını görmek büyük paralar kazanılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı biri tarafından kovalanmak zor durumların biteceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir