AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda araba görmek

Kahve falında havuzda araba görmek

Kahve falında havuzda araba görmek çalışkan bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzda araba gördüyseniz:

  • Yok yere problem aramak yerine, işlerin hallolmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında havuzda araba görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda boğulmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında havuza atlayamamak ters giden olayların düzeltileceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına inanılır.

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda kirli su görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında havuzu doldurmak lükse ve konfora kavuşacağına, büyük takdir toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzlu bahçe görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin havuzda yüzdüğünü görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir