AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda balık tutmak

Kahve falında havuzda balık tutmak

Kahve falında havuzda balık tutmak çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, eline geçen malları tutamayacağına yorulur.

Kahve falında havuzda balık tutmak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Kahve falında havuz balık tutmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında havuzdan balık tutmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda balık tutmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, saygınlığa yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında balıklarla dolu havuz görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda balık görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda yunus balığı görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında havuzun içinde balıklar görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir