AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz ve balık görmek

Kahve falında havuz ve balık görmek

Kahve falında havuz ve balık görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuz ve balık gördüyseniz:

  • Hayal gücünüzü serbest bırakın, fikirler birbirleriyle yarışabilir.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir havuz dolusu balık görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık dolu havuza girmek yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Kahve falında havuz balık tutmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında havuzda küçük balık görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında havuz ve balık görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında balık dolu havuz görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen balık görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir