AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yüzen balık görmek

Kahve falında havuzda yüzen balık görmek

Kahve falında havuzda yüzen balık görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen balık gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Kahve falında havuzda yüzen balık görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında havuzda yüzme yarışı yapmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yüzen köpek görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzenler görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, giderlerin artış göstereceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda yüzen insanlar görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzme havuzu görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını havuzda yüzerken görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, zor zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yüzen adam görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir