AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara havuç görmek

Kahve falında kara havuç görmek

Kahve falında kara havuç görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında kara havuç gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Kahve falında kara havuç görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında havuç kusmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında havuç salatası görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işaret eder.

Kahve falında havuç yemeği görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında havuçlu kek görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede havuç görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze havuç görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil havuç görmek ticarete adım atacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir