AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok havuç görmek

Kahve falında çok havuç görmek

Kahve falında çok havuç görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında çok havuç gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız veya beraber iş yaptığınız kişiler ya da özel yaşamınızdaki partneriniz sizi destekleyebilir.

Kahve falında havuç yemek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında havuç salatası yapmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuç yemeği yemek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına inanılır.

Kahve falında havuç yemeği görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında havuç suyu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuçlu kek görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç doğradığını görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında havuç ve turp görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir