AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah havuç görmek

Kahve falında siyah havuç görmek

Kahve falında siyah havuç görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Kahve falında siyah havuç gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında siyah havuç görmek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında havuçlu kek yemek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında havuç görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında havuç ve patates görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına delalet eder.

Kahve falında turp ve havuç görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuç istemek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında havuç yediğini görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuç yemek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir