AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda havlu görmek

Kahve falında banyoda havlu görmek

Kahve falında banyoda havlu görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, dertlerine çare bulacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda havlu gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Kahve falında mavi banyo havlusu görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz banyo havlusu görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil banyo havlusu görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında banyo havlusu almak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında pembe banyo havlusu görmek geçim derdi yaşayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına yorulur.

Kahve falında banyoda havlu görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo havlusuna sarılı görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında banyo havlusu görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir