AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu tutmak

Kahve falında havlu tutmak

Kahve falında havlu tutmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, zarar etmeyeceğine, diplomalı kimse olacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine rivayet eder.

Kahve falında havlu tutmak gördüyseniz:

  • İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında havlu tutmak saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında havlu görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz havlu vermek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret eder.

Kahve falında havlu aramak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo havlusuyla dolaşmak işlerinin de hal yoluna gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Kahve falında havlu satmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıt havlu görmek anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havluya sarıldığını görmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, yaşamına renk geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir