AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi havlu almak

Kahve falında mavi havlu almak

Kahve falında mavi havlu almak hayatın keyifli bir hale geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında mavi havlu almak gördüyseniz:

  • Gerekli konuşmaları yapmanız, yanlış anlaşılmaları engelleyebilir.

Kahve falında mavi renk havlu görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli havlu görmek kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi havlu görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi havluya sarılmak bazı zevklerinden geri kalacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi banyo havlusu görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi havlu satın almak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında mavi havlu almak onlardan hayırsızlık göreceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boncuklu havlu görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir