AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu bulmak

Kahve falında havlu bulmak

Kahve falında havlu bulmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında havlu bulmak gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Kahve falında havlu bulmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, akıl vereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz havlu vermek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak havlu görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu değiştirmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında ipe asılı havlu görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havlu hediye edildiğini görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, barış için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boncuklu havlu görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında havlu kenarı oyası görmek maddi sorunlarının artacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir