AnaSayfa / Genel / Kahve falında havanın karanlık olduğunu görmek

Kahve falında havanın karanlık olduğunu görmek

Kahve falında havanın karanlık olduğunu görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hikmete kavuşacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında havanın karanlık olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında havanın karanlık olduğunu görmek hayırlı günlerin geleceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine inanılır.

Kahve falında gündüz havanın karardığını görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kazançlı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında havanın güneş olduğunu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havanın bulutlu olduğunu görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında havan topu görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına inanılır.

Kahve falında havanın ısındığını görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Kahve falında havan mermisi görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, işlerin eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havanın sisli olduğunu görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir