AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada yürümek

Kahve falında havada yürümek

Kahve falında havada yürümek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, geçiminin yerinde olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında havada yürümek gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında ayakları havada yürümek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurlu havada yürümek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında açık havada yürümek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında soğuk havada yürümek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında havada yürüdüğünü görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet eder.

Kahve falında havada yürümek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında güneşli havada yürümek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, rakiplerini mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurlu havada yürüdüğünü görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir