AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık havada yürümek

Kahve falında açık havada yürümek

Kahve falında açık havada yürümek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kazancının günden güne arttıracağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık havada yürümek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Kahve falında açık havada yürümek fırsatların teker teker elden kaçacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık hava görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında açık hava sineması görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında açık havada yıkanmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına işaret eder.

Kahve falında açık havada oturmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet eder.

Kahve falında açık havada uyumak elinin bolluk göreceğine, ekonomik olarak kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında açık havada yatmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık havada banyo yapmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir