AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada yürüdüğünü görmek

Kahve falında havada yürüdüğünü görmek

Kahve falında havada yürüdüğünü görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havada yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Kahve falında açık havada yürümek bunu şeref sayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında karlı havada yürümek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havalı yürümek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, bereketli işler yapacağına yorulur.

Kahve falında ayakları havada yürümek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında rüzgarlı havada yürümek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında havada yürümek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında güneşli havada yürümek farklı kişilerle tanışacağına, mevkie edineceğine işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada yürümek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir