AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşli havada yürümek

Kahve falında güneşli havada yürümek

Kahve falında güneşli havada yürümek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güneşli havada yürümek gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında güneşli havada yürümek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işarettir.

Kahve falında güneşli havada şemsiye görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında günlük güneşlik hava görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında güneşli havada gezmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşli havada kar görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Kahve falında güneşli bir hava görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havayı güneşli görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı havada güneş görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir