AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık havada oturmak

Kahve falında açık havada oturmak

Kahve falında açık havada oturmak çalışmaları kötüleyeceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında açık havada oturmak gördüyseniz:

  • Eski bir partner, iş birlikçi veya ortak tam anlamıyla çözümlenmemiş bir konuya tekrar işaret edebilir.

Kahve falında açık havada oturmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık hava görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında açık havada namaz kılmak ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında açık hava sineması görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına inanılır.

Kahve falında açık havada yıkanmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında açık havada yatmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, işlerinin baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık havada banyo yapmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında açık havada uyumak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir