AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada yılan görmek

Kahve falında havada yılan görmek

Kahve falında havada yılan görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastaysa şifa bulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada yılan gördüyseniz:

  • O nedenle yapacağınız planlar önem taşıyor.

Kahve falında havada yılan görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havalanmayan uçak görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında buzlu hava görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı havada denize girmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında havayı güzel görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabancayla havaya ateş etmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında havaya fırlatmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalet eder.

Kahve falında havada yazı görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sevinç dolu haberler alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir