AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı havada denize girmek

Kahve falında karlı havada denize girmek

Kahve falında karlı havada denize girmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hızlanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında karlı havada denize girmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkiler stresi azaltabilir.

Kahve falında karlı havada denize girmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalettir.

Kahve falında yağmurlu havada denize girmek aile işlerinin başına geçeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya yorulur.

Kahve falında soğuk havada denize girmek hastaysa şifa bulacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar yağarken denize girmek müşterilerinin çoğalacağına, güçten düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karlı havada kurt görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak havada kar görmek görmediği yerlere gideceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Kahve falında sıcak havada kar yağdığını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında karlı havada yürümek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir