AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada su görmek

Kahve falında havada su görmek

Kahve falında havada su görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, dargınların barışacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, çektiği zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında havada su gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında havada su görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada uçan bir şey görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına işarettir.

Kahve falında ayakları havada yürümek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında havada ışıklar görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini havada uçarken görmek sorunların tek kalemde silineceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada uçaklar görmek varlık içinde yokluk çekileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini havaya kaldırmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kötü yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla havaya sıkmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir