AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli hortum görmek

Kahve falında ateşli hortum görmek

Kahve falında ateşli hortum görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşli hortum gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Kahve falında hortumla ateş söndürmek çok tahsilli bir kişi olacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında ateş hortumu görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşten hortum görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında ateşli hortum görmek haneye bereket geleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında hortumla ateşi söndürmek maddi açıdan ferahlayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında dönen hortum görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hortumu görmek yanlış seçimler yapacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz hortum görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir