AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada göz görmek

Kahve falında havada göz görmek

Kahve falında havada göz görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada göz gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Kahve falında havada göz görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında havaya fırlatılmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında havada kuran yazısı görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında havada hortum görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine inanılır.

Kahve falında havada uçan şeyler görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine delalettir.

Kahve falında havada helikopter görmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında havaya bakmak sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına tabir olunur.

Kahve falında birisi tarafından havaya kaldırılmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir