AnaSayfa / Genel / Kahve falında havaya bakmak

Kahve falında havaya bakmak

Kahve falında havaya bakmak zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, bekar ise evleneceğine alamet eder.

Kahve falında havaya bakmak gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Kahve falında havaya bakmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurlu havada yürüdüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapalı hava görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında havada koşmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hava saldırısı görmek umutların biteceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında havada yazı görmek karlı ortaklıklara gireceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında havada uçan balık görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havada uçaklar görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, haksızlıklara maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir