AnaSayfa / Genel / Kahve falında hatay şehrini görmek

Kahve falında hatay şehrini görmek

Kahve falında hatay şehrini görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, malında azalmaya, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Kahve falında hatay şehrini gördüyseniz:

  • Yeni düşünceler üretecek, olayların gelişimine hemen uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında hatay şehrini görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Kahve falında bir hata yaptığını görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hata yapmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hatalı namaz kılmak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında namazı hatalı kılmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında hatay görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, maddi sorumluluklarının artacağına yorulur.

Kahve falında şehri havadan görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tepeden şehre bakmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir