AnaSayfa / Genel / Kahve falında hata yapmak

Kahve falında hata yapmak

Kahve falında hata yapmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hata yapmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Kahve falında hata yapmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında hatalı namaz kılmak zarara gireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında hatay şehrini görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, düşünmeden hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında bir hata yaptığını görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında namazı hatalı kılmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında hatay görmek insanların afiyet bulacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının yanında tuvaletini yapmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir