AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazı hatalı kılmak

Kahve falında namazı hatalı kılmak

Kahve falında namazı hatalı kılmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, saygınlığının artacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında namazı hatalı kılmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, program veya ilişkilerinizde son bir rötuş ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında namazı hatalı kılmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, keyifli sohbetler edeceğine işarettir.

Kahve falında hatalı namaz kılmak aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında hatay görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bir hata yaptığını görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hatay şehrini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hata yapmak küslükleri bitireceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında sokakta namaz kıldığını görmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında denize doğru namaz kılmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir