AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya sarılmak

Kahve falında hastaya sarılmak

Kahve falında hastaya sarılmak fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında hastaya sarılmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklar kaçınılmaz olsa da, karşı tarafı dinlemeniz bakış açılarını anlamanıza yardım edebilir veya geleceğinizi ilgilendiren kalıcı zararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında hastaya sarılmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birine sarılmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının hasta olduğunu görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin hasta olduğunu görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin hasta görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini hasta görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında ölen insanı hasta görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanı hasta görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir