AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanının hasta olduğunu görmek

Kahve falında düşmanının hasta olduğunu görmek

Kahve falında düşmanının hasta olduğunu görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, ününün çoğalacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Ekibiniz, projeleriniz, planlarınız, arkadaşlık ya da akrabalık ilişkileriniz testten geçebilir.

Kahve falında düşmanını hasta görmek lüks, konfor içinde olacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanın hasta olduğunu görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanının hasta olduğunu görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında düşman sahibi olmak fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanını korkutmak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanını gelinlikle görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarını görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında savaşta düşmanları öldürmek endişelerinin son bulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir