AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı hasta görmek

Kahve falında bir insanı hasta görmek

Kahve falında bir insanı hasta görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanı hasta gördüyseniz:

  • Ketum davranmak sizin için her zaman çok daha yararlı olabilir.

Kahve falında sağlıklı bir insanı hasta görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında hasta bir insanın iyileştiğini görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta bir insanı iyileşmiş görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine işaret eder.

Kahve falında ölen insanı hasta görmek işe zorla gidip geleceğine, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta bir insanı iyi görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında sağlıklı insanı hasta görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, böyle işlere kalkışacağına yorulur.

Kahve falında hasta insana su vermek kem gözlere geleceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında hasta insanı iyileşmiş görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, başarılarını ispat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir