AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya bakmak

Kahve falında hastaya bakmak

Kahve falında hastaya bakmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastaya bakmak gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Kahve falında hasta bebek bakmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hastaya bakmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, makbul olmayan işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hastanede hasta bakmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında hasta bakmak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında hasta birisine bakmak yoğun duygular yaşayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hasta bebeğe bakmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yatalak hastaya bakmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir