AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birisine bakmak

Kahve falında hasta birisine bakmak

Kahve falında hasta birisine bakmak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, hayırlı bir eşe rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta birisine bakmak gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında hasta birine bakmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine işarettir.

Kahve falında bir hastaya bakmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Kahve falında hasta bebek bakmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya bakmak verimliliğinin de artacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta birisine bakmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta bebeğe bakmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta bakmak ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yatalak hastaya bakmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir