AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta bebeğe bakmak

Kahve falında hasta bebeğe bakmak

Kahve falında hasta bebeğe bakmak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, işin düzeltileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta bebeğe bakmak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Kahve falında hasta bebek bakmak her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet eder.

Kahve falında hasta bebeğe bakmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastanede hasta bakmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işarettir.

Kahve falında bir hastaya bakmak eve kapanacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı hastaya bakmak daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastaya bakmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta bakmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir