AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede hasta bakmak

Kahve falında hastanede hasta bakmak

Kahve falında hastanede hasta bakmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede hasta bakmak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeyler varken, farklılaşması gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında ısrarcı olmamalısınız.

Kahve falında hastanede hasta bakmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastanede hasta olduğunu görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaret etmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine yorulur.

Kahve falında hasta hastane görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek büyük üzüntüler olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastane hasta görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işarettir.

Kahve falında hasta olup hastanede yatmak mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir