AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede muayene olmak

Kahve falında hastanede muayene olmak

Kahve falında hastanede muayene olmak kısmetin ve şansın açılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Kahve falında hastanede muayene olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede muayene olmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına yorulur.

Kahve falında doktora muayene olduğunu görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında muayene olmak beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına delalet eder.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında doktorda muayene olmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan doktora muayene olmak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir