AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir işe başlamak

Kahve falında başka bir işe başlamak

Kahve falında başka bir işe başlamak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir işe başlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Kahve falında başka bir işe başladığını görmek sorunların sürekli artacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka işe başlamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir işe başlamak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına yorulur.

Kahve falında işe başlamak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına inanılır.

Kahve falında kuyumcuda işe başlamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski işyerinde işe başlamak malın ve paranın da arttıkça artacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında fabrikada işe başlamak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski işine başladığını görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir