AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastalığın ilerlediğini görmek

Kahve falında hastalığın ilerlediğini görmek

Kahve falında hastalığın ilerlediğini görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, sayılacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalığın ilerlediğini gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Kahve falında hastalığın ilerlediğini görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hastalığının ilerlediğini görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, maddi zarara gireceğine yorulur.

Kahve falında uçarak ilerlemek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolda ilerlemek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına delalet eder.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bulaşıcı hastalığa yakalanmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında diş hastalığı görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde hastalık görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir