AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda ilerlemek

Kahve falında yolda ilerlemek

Kahve falında yolda ilerlemek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda ilerlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli plan ya da programların içindeki en önemli arızaları ya da eksiklikleri size ufak bir ayrıntıymış gibi göstermeye çalışabilirler.

Kahve falında yolda ilerlemek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastalığının ilerlediğini görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında uçarak ilerlemek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalığın ilerlediğini görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yolda bozuk para görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolda arkadaşını görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu yolda yürümek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kum yolda yürümek bazı ortak işlere gireceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir