AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bir denizde yüzmek

Kahve falında mavi bir denizde yüzmek

Kahve falında mavi bir denizde yüzmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yüzünde güller açacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mavi bir denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında mavi bir denizde yüzmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi deniz yüzmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Kahve falında koyu mavi denizde yüzmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi denizde yüzmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, duygularının ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi suda yüzmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında mavi gölde yüzmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi havuzda yüzmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzdüğünü görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir