AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla çarpmak

Kahve falında arabayla çarpmak

Kahve falında arabayla çarpmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla çarpmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı dırdırcı davranmanızdır.

Kahve falında arabayla direğe çarpmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla eve çarpmak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öndeki arabaya çarpmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı bir yere çarpmak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Kahve falında arabaya arkadan çarpmak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, mal edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba sürerken birine çarpmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arabayı çarpmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla insana çarpmak verimli ve bereketli işler yapacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir