AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birine bakmak

Kahve falında hasta birine bakmak

Kahve falında hasta birine bakmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında hasta birine bakmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında hastaya bakmak huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında yatalak hastaya bakmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, servet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta bakmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birine bakmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatalak hasta bakmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir hastaya bakmak bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hasta birisine bakmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine işarettir.

Kahve falında hastalara bakmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir