AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birinin iyi olduğunu görmek

Kahve falında hasta birinin iyi olduğunu görmek

Kahve falında hasta birinin iyi olduğunu görmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birinin iyi olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Kahve falında hasta yakınını iyi görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında hastanın iyileşmesini görmek yıpranacağına, başarısızlıklara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hasta birinin iyileşmesini görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulur.

Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında hastayken iyileşmek her attığı adımı paraya çevireceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına inanılır.

Kahve falında hasta bir insanın iyileştiğini görmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir