AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu görmek

Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu görmek

Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu görmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, üzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir hastanın iyi olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızda, yaratıcılık gerektiren işlerde veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda, siz istesenizde istemesenizde çok olumlu bir yola doğru çekiliyorsunuz.

Kahve falında yatalak hastanın iyileştiğini görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir hastayı iyi görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında hasta kuşu iyileştirmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işarettir.

Kahve falında hasta babanın iyileştiğini görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağır hastanın iyileştiğini görmek çok kötü günler yaşayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında hastayken iyileşmek anne baba hayır dualarının alınacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatan hastanın iyileştiğini görmek istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir