AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini ayakta görmek

Kahve falında hasta birini ayakta görmek

Kahve falında hasta birini ayakta görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin yerine geleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yeni bir yola gireceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret eder.

Kahve falında hasta birini ayakta gördüyseniz:

  • Her durumda olaylar sizin için iyi yönde gelişiyor.

Kahve falında hastayı ayakta görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birini ayakta görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yatalak hastayı ayakta görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki ayakta farklı ayakkabı görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta kuran okumak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ayakta kan görmek büyük miktarda para kazanacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak tövbe etmeye, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir